Página 1 de 1

nike space hippie 01 kopen

Publicado: 29 Ene 2021, 03:02
por djc8uqqw
Imagen
Nike Space Hippie is een schoenencollectie in vier modellen, geïnspireerd door justoffclub.com het leven op Mars. De lijn werd in februari 2020 onthuld naast de plannen voor de Olympische Spelen in Tokio, en werd officieel gelanceerd op 11 juni 2020.De lijn met vier schoenen is gemaakt van "Space Junk" en heeft een bovenwerk van Space Waste Yarn gemaakt van ongeveer 85% polyester gerecycled uit plastic flessen, kleding, en restjes garen.

Noah Murphy-Reinhertz, Sustainability Design Lead bij Nike, hield ook toezicht op de nike schoenen zwart dames misschien wel belangrijkste eigenschap van de collectie: Crater Foam. Visueel lijkt het dempingsmateriaal een afgebroken stuk van de maan of ruimtepuin. De gespikkelde afwerking wordt mogelijk gemaakt door het upcyclingproces van de Swoosh: rubberslijpsel van productievloeren wordt in het schuim geïnjecteerd.

Tot nu toe is dit gereedschap alleen verschenen in chambray-achtige of lichte pluiskleuren. Om het "Move To Zero" -initiatief van NIKE, Inc. verder te nike space hippie 01 kopen bevorderen, worden inlegzolen in het "draagbare afval" geproduceerd van ZoomX-schuimresten die zijn overgebleven van de baanbrekende NEXT% -productlijn. Het ontwerp van Bruce Kilgore uit 1982 is het meest frequent geweest adoptant, maar de geliefde Air Jordan 1 heeft ook de milieuvriendelijke aanpak van Nike Space Hippie overgenomen. Converse heeft ook zijn Chuck Taylor All Star gebouwd met Space Yarn en Crater Foam.

De Space Hippie 01 'This Is Trash' uitgebracht als onderdeel van een vijfdelige collectie Uitchecken waarin duurzaamheid centraal staat. Gemaakt met Space Waste Yarn, gemaakt van 90% gerecycled polyester, wordt het sokachtige bovenwerk van de schoen benadrukt door een uniek gestileerde Swoosh. Onder de voeten is de tussenzool van Crater Foam gebouwd met een mix van Nike Grind-rubber en schuimrubber, terwijl de inlegzool ZoomX-schuimresten bevat.

https://www.justoffclub.com/