Van hun volledige skatevideo's tot

Opina sobre todo lo relacionado con el Real Murcia.

Moderadores: Diego, metapod, SCM, franjrs, Co2

Hundergh
Aficionado
Aficionado
Mensajes: 4
Registrado: 26 Ene 2021, 09:07

Van hun volledige skatevideo's tot

Mensaje por Hundergh » 26 Ene 2021, 09:34

Imagen

Het upcyclingprogramma van Converse wordt deze maand voortgezet, dit keer met wat hulp van medewerker Carhartt WIP. Met behulp van hun overvloed aan vintage werkkleding hebben de twee een Chuck 70 High opnieuw ontworpen in een schone nieuwe kleurencombinatie, die afterwards deze week uitkomt. Converse's Toss 70 heeft de afgelopen jaren veel liefde gekregen, converse heren nederland nadat ze het geliefde silhouet hadden vernieuwd achieved een moderne look. technologieën. Sindsdien heeft het silhouet een winnende reeks leuke en opwindende samenwerkingen gekend, van Scooby-Doo helemaal tot Kith.

CDG en Talk zijn terug met hun Chuck 70-samenwerking met hun all-over print die ing een klassieker lijkt lo zijn. Onlangs zagen we all de twee hun samenwerking uitbreiden met drie felle neon-edities van de Toss 70 en nu zijn ze terug met nog meer voor hun enthusiasts. nlstarsnkrs.com Dit keer nemen ze hun gebruikelijke zwart-witte kleurstellingen en geven ze hun all-over flair voor hun editie die al hun gigantische hit lijkt lo worden. Aangekomen in hoge of lage varianten, will be het bovendeel samengesteld uit modern canvas terwijl een omtrek van CDG-harten overal te zien is.

Shane Pablo is waarschijnlijk het best bekend om zijn talrijke optredens in Supreme's klantgerichte content. Van hun volledige skatevideo's tot het laten zien van een nieuwste samenwerking op Instagram, je kent Pablo waarschijnlijk als je Supreme volgt. converse sale nederland Maar een teamrijder zijn is niet het enige dat Sean meemaakt. Inside 2018 werkte hij samen met Converse om twee kleurstellingen van de Toss Taylor All-Star uit lo brengen, beide bedekt achieved grafische prints die entrance Pablo zelf zijn getekend.

Converse plaagde een tiental samenwerkingen voor de antiparras en zomer, maar heeft fans verrast met hun ander project met grande partner, Carhartt. Voor hun laatste poging hebben beide merken het simpel gehouden op een Chuck 70-duo. bezoek hier De aanstaande paren laten de gesplitste opstelling truck een vorig project achterwege en genieten van een stijlen "Hamilton Brown" hierdoor "Covert Green" die synoniem zijn aan de werkkledinginstelling. De laatste toon verschijnt echter in een camouflage-afwerking, die goed zal passen bij verschillende van Carhartt's seizoenskledingaanbiedingen. Beide sneakers hebben co-branding, met canvas tongen met het logo truck het in Michigan gevestigde merk.
Responder